Suveniri, unikatni proizvodi od drveta

"DAR"

kosarica Završi kupovinu

Proizvoda u košarici: 0

Iznos: 0 Kn

Opći uvjeti

UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na Suveniri Dar Internet trgovini.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Dar obrt za proizvodnju suvenira od drveta, Radnička 13, 44000 Sisak, OIB: 35106089106 a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve su cijene izražene u kunama.

 

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

 

PLAĆANJE

Naručene proizvode platite jednostavno i sigurno pouzećem. Uplate također možete izvršiti općom uplatnicom (na šalteru pošte, Fine, banke, internet bankarstvom i sl).

 

DOSTAVA I UVJETI DOSTAVE

 

REKLAMACIJE

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Suveniri Dar Internet trgovina se obavezuje: pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne osnovne podatke o kupcima/korisnicima koju su nužni za ispunjenje obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Suveniri Dar Internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Suveniri Dar Internet trgovina može prikupiti određene podatke o vašim posjetima, kao što je naziv vašeg dobavljača internetskih usluga i Internet Protocol (IP) adresu preko koje pristupate Internetu; datum i vrijeme vašeg posjeta web odredištu Suveniri Dar Internet trgovina; stranice koje ste gledali dok ste bili na web odredištu i internetsku adresu web odredišta s kojeg ste se izravno povezali na naše web odredište. Ovi se podaci koriste za poboljšanje i administraciju Suveniri Dar Internet trgovina webshopa te analizu trendova. U svome radu Suveniri Dar Internet trgovina koristi kolačiće radi boljeg korisničkog iskustva.

 

NAPOMENE

Zadržavamo pravo pogrešaka u opisima ili fotografijama proizvoda.

divider